Verzenden

Afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze, worden de goederen per post opgestuurd.

B-zen home hanteert de volgende verzendigskosten:

  • België: €8,95
  • Nederland: €8,95
  • Duitsland: €14,95
  • Luxemburg: €14,95
  • Frankrijk: €19,95
  • Italië: €19,95
  • Spanje: €24,95

Na ontvangst van betaling worden de goederen (mits voorradig) verzonden. Voor België en Nederland geldt een leveringstermijn van 2-3 werkdagen, voor Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Italië en Spanje gelden 5-7 werkdagen.

Volg uw zending

U kan de verzending volgen via track&trace. Deze track&trace code ontvangt u nadat u pakket is afgeleverd bij het postkantoor.

Onvolledige, beschadigde of verkeerde bestelling

B-zen home doet haar uiterste best om uw bestelling zo goed en veilig mogelijk naar u te verzenden. Is uw bestelling beschadigd of onvolledig, neem dan binnen de 48u contact op met B-zen home via contact@bzenmagazine.be zodat we een constructieve oplossing kunnen vinden.

Product voldoet niet aan uw verwachtingen

Voldoet uw bestelling niet aan uw verwachtingen, dan kan u de bestelling op eigen kosten retourneren. Retourneringen dienen binnen 7 dagen te geschieden na verzending. Retourzendingen dienen te worden bevestigd binnen 7 werkdagen via contact@bzenmagazine.be

Houdt er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourverzendingen niet worden geaccepteerd. Producten die retour worden verzonden dienen te gebeuren in de orginele verpakking, en de artikelen dienen ongebruikt te zijn. Gesealde producten die geopend zij, worden niet retour aanvaardt.

U kan retourverzendingen richten naar:

Art of Mediums
Oordegemsesteenweg 3
B-9230 Wetteren
België

Indien u retourverzending voldoet aan de retourvoorwaarden zal B-zen home het bedrag binnen 14 werkdagen naar u overmaken, op het rekeningnummer waarmee u de bestelling plaatste. B-zen home behoudt zich eveneens het recht om retourverzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van de aankoopsom naar u over te maken, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel gebruikt of beschadigd is, het artikel niet in de originele verpakking zit of de sealing verwijderd is.  

Overmacht

In geval van overmacht, stakingen, kan B-zen home niet aansprakelijk gesteld worden voro het niet tijdig everen van uw goederen. Dit omvat eveneens ernstige onderbrekingen in de eigen werking of de logistieke setting.

Verloren zendingen

Bestellingen zijn altijd voorzien van een track&trace code. Bestellingen die tijdens de zending zijn zoekgeraakt, dienen gemeld te worden aan B-zen home (contact@bzenmagazine.be). Zo kunnen wij een een procedure opstarten om alsnog u zending te ontvangen. Indien de zending niet gevonden wordt, zal de klant na afloop het dit onderzoek het betaalde bedrag terrug ontvangen.