Algemene voorwaarden

 1. Elk product die wordt aangeboden op de webshop www.bzenhome.be bevat een volledige en gedetailleerde productbeschrijving. Op basis daarvan kan de koper een juiste beoordeling maken van het aangeboden product.
 2. Elk aanbod in onze webshop is voorzien van voldoende informatie waartoe de koper zijn verplichting dient na te komen. Dit heeft betrekking op: tarieven van belastingen (21% BTW), de verzendingskosten en de wijze van betaling.

   

 3. B-zen home kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van aangekochte producten door de koper.

   

 4. De prijzen op de website kunnen fouten bevatten en zijn niet bindend.

   

 5. B-zen home schenkt véél aandacht en tijd in het optimaliseren van de website, doch kan B-zen home niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten die eventueel op onze website vermeld staan.

   

 6. Bestellingen worden vooraf betaald door onze aangeboden betaalsystemen (iDeal, Bancontact Mister Cash, PayPal, SEPA overschrijving, manuele overschrijving).

   

 7. Producten kunnen overgeschreven worden op: BE77 0018 0390 3542 op naam van Art of Mediums I Oordegemsesteenweg 3 I B-9230 Wetteren, België.

   

 8. De leveringstermijn is een indicatie. B-zen home wordt niet aansprakelijk gesteld door vertragingen of stakingen bij het postkantoor.

   

 9. Bij klachten dient de koper binnen de 7 werkdagen een email te richten naar: contact@bzenhome.be met een duidelijke vermelding van de klacht.

   

 10. Retourverzendingen dienen steeds te gebeuren binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen met een duidelijke vermelding van reden. Gelieve retourverzendingen te bevestigen via e-mail: contact@bzenhome.be

   

 11. Retourzendingen worden enkel aanvaard indien deze ongebruikt zijn en in de originele verpakking. Concreet betekent dit dat gesealde producten ongeopend dienen te zijn en de originele verpakkingen onbeschadigd.

   

 12. De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending(en). 
 13. Onvoldoende gefrankeerde en niet bevestigde retourverzendingen worden door B-zen home niet aanvaard.

   

 14. Retourverzendingen worden verstuurd naar: Art of Mediums I Oordegemsesteenweg 3 I B-9230 Wetteren, België

   

 15. B-zen home zal na ontvangst van de retourzending het verschuldigd bedrag zo spoedig mogelijk terug betalen.

   

 16. B-zen home behoudt het recht om retourverzendingen te weigeren, gedeelte van het verschuldigd bedrag terug te storten bij vermoeden dat het artikel gebruikt, geopend of beschadigd is. Daarnaast kan B-zen home retourverzendingen weigeren als deze niet in de originele verpakking worden terug verzonden.

   

 17. B-zen home zal met de nodige zorgvuldigheid de aangekochte producten verzenden.

   

 18. B-zen home zal de leveringsadres van de koper gebruiken die hij/zij kenbaar heeft gemaakt tijdens het afrekenen via de bestelpagina. Foutieve informatie die door de klant wordt meegedeeld, vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

   

 19. De koper is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van zijn/haar adres, email adres, telefoonnummer, etc.

   

 20. De gegevens van de koper blijven strikt vertrouwelijk en vallen onder het privacybeleid van B-zen home.